Private label

​​​​​​​
Melaled skräddarsyr LED-armaturer för professionella användare. Vår tekniska konstruktionsavdelning har djup teknisk kunskap och utvecklar visioner från idé till slutprodukt – alltid i nära samarbete med våra kunder. 
Med bas på Hönö i Göteborgs norra skärgård.  Där utvecklar, producerar och lagerhåller vi LED-armaturer för direkt leverans till producenter, detaljister och grossister. Här arbetar våra produktutvecklare i nära samarbete med professionella elektriker och slutanvändare.

Flexibilitet. Söker du innovativa eller standardlösningar inom LED-armatur? 


​​​​​​​På Melaled lagerhåller vi ett stort sortiment med bredd och djup som möjliggör skräddarsydda lösningar. Vi samarbetar med dig som producent, detaljist eller grossist för att tillgodose de behov och applikationstekniker som efterfrågas av beställaren och proffsanvändaren. Oavsett omfattning eller teknisk specifikation. Från idéutformning till transport och leverans.

Teknisk komplexitet, hög kvalitet och installationsvänlighet går hand i hand.

​​​​​​​
Våra produktutvecklare har hög teknisk kompetens och samarbetar alltid tillsammans med professionella elektriker för att hitta rätt teknik och rätt applikationslösning som gör arbetet smidigare och underlättar elektrikerns praktiska vardag. Bra energieffektivitet och ljusspridning utan bländning kombineras med användarvänlighet.

Korta leveranstider oavsett beställning.


Med egen utveckling, produktion och lagerhållning på svenska Hönö får våra kunder och återförsäljare snabbt tag i produkter. I de fall en produkt utvecklas eller justeras presenteras en färdig lösning och möjlig leverans inom endast några månader. 

Private Label - Så går det till 

1. Vad behöver du?


Utifrån din idé arbetar vi tillsammans fram vilka tekniska specifikationer din framtida produkt ska ha och hur den ska se ut. Vi tar reda på hur just ditt behov ser ut i form av produktegenskaper, användningsområde, komponenter, prismål och vilken volym som ska produceras. 
​​​​​​​

2. Presentation av produkt och avtal


Nu går vi vidare till att skräddarsy produkten efter dina önskemål. Det är i detta steg som hela designprocessen och konstruktionen kommer igång med ritningar och specifika komponentval. Vilket produktionssätt som är mest effektivt presenteras och vi kommer överens om priser och villkor. 
​​​​​​​

3. Färdig produkt och leverans


Produktionen anpassas efter dina prognoser och logistiska lösningar tas fram. Vi har lagerhållning i Sverige vilket möjliggör snabba leveranser. Vi är måna om långa och goda kundrelationer och följer alltid upp våra leveranser för löpande utvärdering och möjligheter till ytterligare förbättringar.  

​​​​​​​