Professionell ledbelysning från Hönö

Melaled erbjuder högkvalitativa skräddarsydda LED-armaturer till proffsmarknaden. I vår produktions- och logistikanläggning på Hönö i Göteborgs skärgård utvecklas och produceras kundanpassade lösningar som sedan distribueras vidare till ett stort antal mottagare.

Vår tekniska spetskompetens i kombination med hög flexibilitet gör att vi befinner oss i framkant inom skräddarsydda LED-lösningar och vi drivs av att hela tiden utvecklas inom teknisk och hållbar innovation. Optimal energieffektivitet och högsta tekniska kvalitet går hand i hand med installations- och användarvänlighet.

På Melaled arbetar femton medarbetare med alltifrån utveckling till administration, produktion och logistik. Att vi befinner oss i den idylliska omgivningen på västkusten är ingen slump - närheten och kopplingen till naturen symboliserar vårt engagemang för miljön som ligger oss varmt om hjärtat. Vi arbetar med att ersätta plast i våra produkter med biomaterial och vårt läge på Hönö innebär att vi kan hålla ner våra transportsträckor och samtidigt vara nära våra kunder. 

Melaled är ett modernt företag som tror på sunda värderingar för våra medarbetare och vår omvärld. Verksamheten har vuxit kraftigt de senaste åren och vi spår en ljus framtid på en marknad som efterfrågar kvalitativa lösningar med hög flexibilitet och tillgänglighet. .