Väx med oss

Här på Melaled arbetar ett gäng kompetenta, drivna, trevliga, öppna och innovativa medarbetare. Vi är verksamma på Hönö, i Göteborgs norra skärgård, där närheten till havet och naturen är central. Vi vill bidra till en bättre miljö och därför producerar vi armaturer som bidrar till mindre energiförbrukning och en bättre miljö.  I skärgården är ett handslag ett handslag och man håller vad man lovar vilket också är en del av vår företagskultur.  
  
Vi tror på balans mellan arbete och privatliv. Det måste kännas kul och bra att spendera så mycket tid med sina uppgifter och kollegor. Därför är atmosfären och stämningen en viktig komponent och förutom att du får hänga med fantastiska kollegor, jobba med spännande arbetsuppgifter och sitta i fina lokaler nära naturen finns det ytterligare förmåner som Melaled:are får ta del av och som listas i nästa avsnitt.

Arbetsgivarlöfte & förmåner

Utveckling. Vi vill ha personal som trivs och kan utvecklas hos oss. Melaled har tillväxt och det kräver också att medarbetarna tar mer ansvar och utvecklas.  
  
Friskvård. Vi tror att fysisk aktivitet är viktigt för din hälsa och din förmåga att prestera på jobbet så vi erbjuder alla medarbetare ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år. Välj själv hur du vill aktivera dig! 
  
Vinstdelning. Gör bolaget ett bra resultat får de som är tillsvidareanställda en del av vinsten. Vi styr bolaget mot långsiktig, hållbar lönsamhet och om medarbetarna skapar resultaten så utgår också en extra ersättning till alla som bidragit till framgången. Går det bra för Melaled ska det gå bra för våra medarbetare. 
  
Frihet. Vi vill ju förstås helst hänga tillsammans med dig och träffa dig här på kontoret. Vi vet också att för att man ska kunna prestera på topp behöver man må bra på insidan och eftersom vardagen ibland är körig att få ihop så kan du vid behov arbeta hemifrån någon dag om det fungerar för verksamheten och underlättar för dig. Sitter du bättre i en hotellobby eller kanske utomlands kan vi säkert lösa det också. Men som sagt, vi vill ju förstås helst hänga tillsammans det mesta av tiden.